Prasidėjo Samuelio kursas jaunimui: laikas stabtelėti (2021 11 07)
Paskelbta: 2021-11-09 17:01:25

Įsibėgėjant lapkričiui, VDU sielovados komanda drauge su Pašaukimų sielovados bendradarbiais pakvietė jaunimą jau į penktąjį Samuelio kurso sezoną.

Jis startavo lapkričio 7 dieną, ir nuo šiol kas trečią sekmadienį jaunimas kviečiamas į susitikimus Kauno arkivyskupijos Jaunimo centre, kuriuose laukia mokymai, malda, diskusijos.

Samuelio kursas – tai laikas stabtelėti ir įsiklausyti, į kur Dievas kviečia, kuo dega širdis ir kaip tai išgirdus atsiliepti. Tai kursas, kuriame yra skiriama laiko maldai, pasidalijimams, dvasiniam skaitymui, mokymams bei skirtingų pašaukimų pažinimui. Labai svarbi kurso dalis yra dvasinis palydėjimas. Kiekvienas dalyvis turi galimybę pats pasirinkti arba jam yra pasiūlomas žmogus, lydėsiantis jį Samuelio kurso kelionėje.

Nors kursas jau startavo, tačiau iki kito susitikimo (lapkričio 28 d.) vis dar yra galimybė prie jo prisijungti. Daugiau informacijos bei registraciją galima rasti VDU akademinės sielovados feisbuko profilyje arba tiesiogiai registruotis el. paštu pasaukimai.lt@gmail.com

 Ona Eigirdaitė,

VDU akademinės sielovados koodinatorė

 

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune