Popietė su „Gyvųjų akmenų‘ bendruomenės nariais Domeikavos bažnyčioje (2019 03 10)
Paskelbta: 2019-03-12 12:09:44

Pirmąjį gavėnios sekmadienį Domeikavos parapijoje svečiavosi „Gyvųjų akmenų“ bendruomenės nariai. Sutvirtinimo sakramentui besirengiantis jaunimas klausė svečių tikėjimo liudijimų, mokėsi Viešpatį šlovinančių giesmių. Rūta Šalaševičienė pasidalijo įžvalgomis, kodėl gyvenimo kelionėje svarbu nuolat atsigręžti į Jėzų – skirti laiko Šventojo Rašto pažinimui, asmeninei maldai, dalyvauti parapijos bendruomenės gyvenime.

Jauni sutuoktiniai Donatas ir Jūratė Šmieliai su Santuokos sakramentui besirengiančiais jaunuoliais diskutavo apie buvimo su kitu ir dėl kito prasmę bei linksmai pasakojo apie patirtus išbandymus gyvenat poroje. Vėliau su popietės dalyviais „Gyvųjų akmenų“ bendruomenės nariai meldėsi užtarimo malda. Dėkojame „Gyvųjų akmenų“ bendruomenei už prasmingas bendrystės pamokas.

Domeikavos parapijos informacija

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune