Rugpjūčio 2–4 d. REKOLEKCIJOS moterims Kulautuvoje
Paskelbta: 2024-06-10 15:01:31

REKOLEKCIJOS MOTERIMS

2024 m. RUGPJŪČIO 2–4 d.

„Prie Viešpaties kojų… “ (Lk 10, 39)

Veda Vilhelmina Raubaitė-Mikelionienė ir Inga Motuzaitė

Kviečiame patyriminį bibliodramos savaitgalį „Prie Viešpaties kojų“ (Lk 10, 39).

Savo kasdienybėje dažnai kyla klausimas – kaip rasti balansą tarp darbo ir poilsio, kiek rūpintis kitu, kiek savimi? Kaip geriau pasirinkti?

Rekolekcijų savaitgalį kviesime patyrinėti Mortos ir Marijos istoriją. Yra dvi seserys ir Jėzus, taip pat skundas, jog kitas elgiasi neteisingai. Kviesime atpažinti savo gyvenimo kasdienybėje „geriausiąją dalią“, o taip pat skundus ir palaiminimus. Kur mane Viešpats kviečia, kokiai laikysenai, kokiam veikimui? Kokiam buvimui?

Savaitgalį išbandysime įvairius Dievo Žodžio pažinimo būdus – įsijaučiant į tekstą per savo kūną, judesį, kūrybines veiklas, moterų bendrystę. Bus laiko tylai...

Bibliodrama – tai gyvas susitikimas su Šventojo Rašto tekstu, kai dalyviai atpažįsta save ir savo gyvenimą Šventojo Rašto žmonėse ir aplinkybėse.

Daugiau informacijos >> 

Vilhelminos Raubaitės informacija 

Ganytojo žodis

BROLIAI SESERYS, šiandien mūsų užduotis – nenusiminti, save dovanoti kitiems meilės būdu ir šitaip mūsų krašte įtvirtinti vienybę, solidarumą per save leidžiant Dievo Dvasiai įeiti į pasaulį, būti Jos kanalu. Dievas ieško tokių liudytojų, kurie gyventų tiesa ir dvasia ir Jo artumą dovanotų pasauliui.
Tegu ŠVENTOJI DVASIA kreipia, džiugina ir drąsina mūsų širdis skelbti Gerąją Naujieną.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune