Malda už Kauno abiturientus: kad išlaikytų ir meilės egzaminą (2024 05 24)
Paskelbta: 2024-05-25 23:27:14

Nuotraukos – Kauno arkivyskupijos Šeimos centro

Gegužės 24 d. Kauno arkikatedroje bazilikoje Kauno arkivyskupas Kęstutis Kėvalas vadovavo Eucharistijai, kurios metu meldėsi už abiturientus, už naują jų gyvenimo etapą – egzaminų sesiją, gyvenimo krypties pasirinkimą ir vilties kupiną ateitį.

Šv. Mišiose dalyvavo Kauno miesto savivaldybės Švietimo skyriaus vedėja Ona Gucevičienė ir administracijos atstovai, Kauno miesto gimnazijų vadovai ir abiturientai.

Homilijos metu arkivyskupas Kęstutis Kėvalas pasidalijo mintimis apie tai, kad egzaminai – tai žinių demonstravimo šventė, derliaus metas, ir palinkėjo abiturientams sėkmės laikant egzaminus ir patį svarbiausią gyvenime meilės egzaminą.

Eucharistijoje dalyvavo akademinės sielovados atstovai, kurie pakvietė būsimus studentus dalyvauti akademinės sielovados renginiuose.

Kauno arkivyskupijos Katechetikos centro informacija

Ganytojo žodis

BROLIAI SESERYS, šiandien mūsų užduotis – nenusiminti, save dovanoti kitiems meilės būdu ir šitaip mūsų krašte įtvirtinti vienybę, solidarumą per save leidžiant Dievo Dvasiai įeiti į pasaulį, būti Jos kanalu. Dievas ieško tokių liudytojų, kurie gyventų tiesa ir dvasia ir Jo artumą dovanotų pasauliui.
Tegu ŠVENTOJI DVASIA kreipia, džiugina ir drąsina mūsų širdis skelbti Gerąją Naujieną.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune