Birželio 6 ir 7 d. pamaldos su Taizé giesmėmis ir broliu Philipu Kaune (Jono Pauliaus II piligrimų centre) ir Vilniuje (Švč. Trejybės graikų apeigų katalikų bažnyčioje)
Paskelbta: 2024-05-31 10:28:45

 

Birželio 6 d. (ketvirtadienį), 18 val., kaip ir įprasta, kviečiame jus susitikti Jono Pauliaus II piligrimų centre (M. Valančiaus g. 4) vyksiančiose pamaldose, kuriose ne tik skambės Taizé giesmės, bet sulauksime iš Taizé bendruomenės į Lietuvą atvykusio brolio Philipo.

Po pamaldų brolis Philipas kalbės apie būsimą Europos jaunimo susitikimą Taline, galimybes šiame susitikime dalyvauti bei savanoriauti. Taip pat bus galima daugiau išgirsti apie Taizé bendruomenę Prancūzijoje.

Po maldos kviesime pabendrauti agapėje.

Birželio 7 d. (penktadienį) 19 val. pamaldos su Taizé giemėmis ir broliu Philipu vyks ir Vilniuje, Švč. Trejybės graikų apeigų katalikų bažnyčioje.

Taizé kaimelyje gyvenančių brolių įkvėpti jau beveik tris dešimtmečius Kauno arkivyskupijoje jaunuoliai kiekvieną antradienį bei ketvirtadienį renkasi Jono Pauliaus II piligrimų centre į vakaro pamaldas su Taizé giesmėmis, išgyvena bendrystę bei atveria savo širdis Kristui ir Jo Žodžiui, ieškodami būdų  kasdienybėje sekti Jį.

Jono Pauliaus II piligrimų centro informacija

Ganytojo žodis

BROLIAI SESERYS, šiandien mūsų užduotis – nenusiminti, save dovanoti kitiems meilės būdu ir šitaip mūsų krašte įtvirtinti vienybę, solidarumą per save leidžiant Dievo Dvasiai įeiti į pasaulį, būti Jos kanalu. Dievas ieško tokių liudytojų, kurie gyventų tiesa ir dvasia ir Jo artumą dovanotų pasauliui.
Tegu ŠVENTOJI DVASIA kreipia, džiugina ir drąsina mūsų širdis skelbti Gerąją Naujieną.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune