Apie susitikimą su Dievu ir pašaukimą – liudijimai Kauno gimnazistams (2024 04 30)
Paskelbta: 2024-05-02 16:36:12

Balandžio 30 d. Kauno arkivyskupijos Pašaukimų sielovados bendradarbiai lankėsi Kauno VDU „Rasos“ gimnazijoje bei susitiko su jos vienuoliktokais ir dvyliktokais.

Susitikimo metu komandos nariai dalijosi asmenine patirtimi, kur ir kaip sutiko Dievą, kaip išgirdo, atpažino savo pašaukimą ir kaip į jį atsiliepė. Mokiniai ne tik išgirdo atvirų liudijimų apie skirtingų pašaukimų grožį, bet ir turėjo galimybę užduoti jiems kylančių klausimų.

Pabaigoje visi buvo pakviesti į tolesnius Pašaukimų sielovados vasaros renginius, padedančius pašaukimo ieškojimo kelyje:

Birželio 15 d. piligriminis žygis į Šiluvą jaunimui ir studentams „Apsispręsti už laisvę“;

Birželio 21–24 d. tradicinės jaunimo tylos rekolekcijos Palendriuose „Abraomo ir mano pašaukimas: „Tapk tuo, ką Dievas Tau skiria“;

Rugpjūčio 1–6 d. keliaujanti pašaukimų stovykla „Meilė lyg audra“
(Maršrutas: Kaunas–Kretinga–Palanga–Šventoji).

Daugiau informacijos netrukus.

Pašaukimų sielovados bendradarbių informacija

 

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune