Jono Pauliaus II bendruomenė sveikina savo seserį Faustiną, davusią amžinuosius vienuolinius įžadus
Paskelbta: 2024-09-02 14:41:30

Nuotraukos – Jono Pauliaus II bendruomenės

Rugpjūčio 31 d. Belgijoje amžinuosius vienuolinius įžadus davė sesė Faustina, užaugusi ir pradėjusi savo tikėjimo kelionę kartu su Jono Pauliaus II piligrimu centru, keliaudama į Taizé susitikimus, daug savo širdies atidavusi jaunimo sielovadai dirbdama Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro bei Lietuvos jaunimo pastoracijos tarybos vadove, vėliau savąjį pašaukimą atradusi Tiberiados bendruomenėje.

Dėkoti už sesės Faustinos pašaukimą bei kartu švęsti amžinųjų vienuolinių įžadų iš Lietuvos į Belgiją atvyko daugiau nei keliasdešimt piligrimų, tarp kurių būrys šeimų ir jaunimo, atvykusių kartu su arkivyskupu Lionginu Virbalu SJ.

Dėkojame sesei Faustinai, tiek daug prisidėjusiai prie Lietuvos jaunimo sielovados. Meldžiamės, jog ji ir toliau savo tarnyste bei širdimi Belgijoje ir visame pasaulyje liudytų apie Dievo meilę, paprastumą ir gailestingumą.

Jono Pauliaus II piligrimų bendruomenė

Ganytojo žodis

BROLIAI SESERYS, šiandien mūsų užduotis – nenusiminti, save dovanoti kitiems meilės būdu ir šitaip mūsų krašte įtvirtinti vienybę, solidarumą per save leidžiant Dievo Dvasiai įeiti į pasaulį, būti Jos kanalu. Dievas ieško tokių liudytojų, kurie gyventų tiesa ir dvasia ir Jo artumą dovanotų pasauliui.
Tegu ŠVENTOJI DVASIA kreipia, džiugina ir drąsina mūsų širdis skelbti Gerąją Naujieną.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Svečių namai

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune