Kalendorius

ĮVYKIAI:
Visuotinės Bažnyčios, Lietuvos, dalyvauja vyskupas, arkivyskupijos, tarnybos, centro, grupės.


2015 m. vasario 14 d., šeštadienis

VALENTINO DIENA kitaip „Mylėk ir daryk, ką nori!“ Kaune, „Žalgirio“ arenoje
KUR: Kaunas

Jau aštuntą kartą Kauno arkivyskupija organizuoja Šv. Valentino dieną KITAIP. Renginys gimė kaip atsakas ir kvietimas paminėti šią dieną bei įvairiomis meno formomis kalbėti apie tikrąsias vertybes, atsiduodančią ir dovanojančią Meilę. Vasario 14-osios kvietimas mylėti turi platesnę prasmę, nei proginiai meilės prisipažinimai, laiškeliai ir dovanėlės mylimiesiems. Ši diena primena, kad žmogus sukurtas pagal Dievo paveikslą, vienintelis iš visų Jo kūrinių galintis ir mokantis mylėti, o į šią sąvoką telpa ir šeimos bei visos žmonijos vienybė.

Šv. Valentino diena KITAIP yra nekomercinis ir visiems atviras renginys. Ypač kviečiame dalyvauti jaunimą, šeimas ir visus, kurių širdys jaunos.

Renginyje dalyvauja: „Saulės broliai“, kun. Paulius Vaineikis OFM, ses. Anna Nobili (Italija), Michaelis Patricas Kelly su grupe (Vokietija).

Trečius metus iš eilės šis renginys vyks didžiausioje Baltijos šalyse „Žalgirio“ arenoje. Pradžia 19 val. Renginio trukmė 2,5 val. Planuojama žiūrovų auditorija – 12 tūkst. Bilietų kainos: 3, 5, 7, 9 EUR.

Bilietus platina:

- www.bilietupasaulis.lt;

- Kauno arkivyskupijos Jaunimo centras (Vilniaus g. 7), tel. 8 (37) 32 25 78, mob. +370 687 982 65;

2015 Valentino diena kitaip


Ses. Anna Nobili (Italija), šokėja, savo istorija paliudys ir padrąsins, jog Dievas žmogų gali visur susirasti – netgi naktiniame klube ir atvesti ... iki vienuolinio gyvenimo (Šv. Nazareto namų seserų darbininkių bendruomenėje).

Žr. apie ses. A. Nobili >>

Jau kelis dešimtmečius Michaelis Patrickas Kelly drebina sceną ir stebina publiką savo išskirtiniu balsu, muzikiniu talentu ir unikalia charizma. Šis atlikėjas yra pardavęs daugiau nei 20 milijonų albumų, savo pasirodymais surinkęs pilnus futbolo stadionus, gavęs 48 auksinius ir platininius diskus. „Paddy“ sulaukė pasaulinės sėkmės su legendine grupe „Kelly Family“. Nepraleisk išskirtinės galimybės šv. Valentino dieną susitikti ir švęsti drauge su Michaeliu Patricku Kelly – atlikėju, kuris suburia minias žiūrovių ir padrąsina žmones susitikti Kristų savo gyvenime. Apie jį išsamiai pasakojama „Artumoje,“ šių metų vasario numeryje.

M. P. Kelly muzikos įrašas >>

Iš 2014 m. Valentino dienos KITAIP >>

Iš 2012 m. Valentino dienos KITAIP >>