Kalendorius

ĮVYKIAI:
Visuotinės Bažnyčios, Lietuvos, dalyvauja vyskupas, arkivyskupijos, tarnybos, centro, grupės.


2016 m. vasario 14 d., sekmadienis

2016 m.
Šv. Valentino diena KITAIP „Meilės nuotykis 3x77“ Kaune.
BILIETAI PARDUODAMI!
KUR: Kaunas

Jau devintą kartą Kauno arkivyskupija organizuoja Šv. Valentino dieną KITAIP. Ketvirtus metus šis renginys vyks Kauno „Žalgirio“ arenoje (pradžia 19 val.).

Bilietus galima įsigyti:

-www.bilietupasaulis.lt >>;

-arkivyskupijos Jaunimo centre (po 3, 5 ir 7 EUR) darbo dienomis I-V 9–17 val. (Vilniaus g. 7, tel. (37) 32 25 78, mob. 8 687 982 65, el. p. info@kajc.lt).

Bilietus tą sekmadienį iki vakaro galima panaudoti nemokamoms ekskursijoms Kaune: apsilankant Kauno kunigų seminarijoje, Perkūno name ar pasikeliant į Kristaus Prisikėlimo bazilikos terasą. Žr. daugiau informacijos ir registraciją >>

--------------

Renginys gimė kaip atsakas ir kvietimas paminėti šią dieną bei įvairiomis meno formomis kalbėti apie tikrąsias vertybes, atsiduodančią ir dovanojančią Meilę. Vasario 14-osios kvietimas mylėti turi platesnę prasmę, nei proginiai meilės prisipažinimai. Kiekvienais metais šventė turi skirtingą temą ir kviečia dalyvaujančius pažvelgti į meilę vis kitu kampu.

Šių metų tema „Meilės nuotykis 3×77“ žvelgia į meilę kaip į didžiulį, nenuspėjamą ir amžiną nuotykį. Šis nuotykis neįmanomas be keistos formulės „3×77“, kuri iki galo atskleista bus tik vasario 14-ąją.

Renginyje dalyvauja: • Grupė „TRINITY“ (Olandija) • Linas Adomaitis LIVE • Lietuvos aklųjų choras „Feniksas“ • Šokio grupė „Žingsnis po Žingsnio“ • SoundPlay LT • Tarp muzikinių numerių – žinomų žmonių, visuomenės veikėjų pasidalijimai apie meilę.


Valentino diena Kitaip 2016

Čia galima pažiūrėti praėjusių Valentino dienos KITAIP renginių vaizdo įrašus:

2012 m. „Meilė kuria šeimą“ >>

2014 m. „Kad jūsų džiaugsmui nieko netrūktų“ >>

2015 m. „Mylėk ir daryk, ką nori“ >>