Kalendorius

ĮVYKIAI:
Visuotinės Bažnyčios, Lietuvos, dalyvauja vyskupas, arkivyskupijos, tarnybos, centro, grupės.


2017 m. gruodžio 17 d., sekmadienis

TEGUL GERI DARBAI PRASIDEDA! Koncertas arkikatedroje bazilikoje Kauno Šv. Jono Pauliaus II parapijos bažnyčios statybai paremti
KUR: Kaunas

Tikėjimas ir meilė,
pasireiškianti konkrečiais darbais, jungia, stiprina ir įkvepia žmones.

Kauniečiai buriasi į koncertą „Tegul geri darbai prasideda!“, skirtą Kauno Šv. Jono Pauliaus II parapijos bažnyčios statybai paremti.

Naujos bažnyčios vizija pamažu tampa darbais. Ilgai gvildentos įvairios statybų idėjos galiausiai atnešė unikalų projektą, o gavus statybų leidimą jau pradedama statyti Kauno Šv. Jono Pauliaus II bažnyčios aukštutinė dalis, kurioje numatoma įamžinti ir Lietuvos valstybės atkūrimo 100-metį. Kad pradėti statybų darbai įgautų vis didesnį pagreitį, būtina Dievo ir kiekvieno iš mūsų prisilietimas.

Įkvėpti tikėjimo ir meilės Kauno Šv. Jono Pauliaus II parapijos bendruomenės nariai gruodžio 17 d. (sekmadienį) iškart po 18 val. šv. Mišių Kauno arkikatedroje bazilikoje kviečia kauniečius ir miesto svečius į čia vyksiantį koncertą Kauno Šv. Jono Pauliaus II bažnyčios statybai paremti.

Koncerto organizatoriai tiki, kad meilė, pasireiškianti konkrečiais darbais, jungia, stiprina ir įkvepia žmones. Esame apdovanoti skirtingomis dovanomis ir talentais, kuriuos galime panaudoti didesniems už mus tikslams pasiekti.

Plačiau apie bažnyčios statybos projektą, koncerto programą – Šv. Jono Pauliaus II parapijos pranešime >>

Šv. Jono Pauliaus II bažnyčios statybos paramos koncertas