Kalendorius

ĮVYKIAI:
Visuotinės Bažnyčios, Lietuvos, dalyvauja vyskupas, arkivyskupijos, tarnybos, centro, grupės.


2018 m. liepos 26 d., ketvirtadienis

ŠLOVINIMO VAKARAS „Už Kauno miestą ir Tave“ laukiant popiežiaus Pranciškaus (pasikeitė vieta!)
KUR: Kaunas

Liepos 26 d., paskutinį mėnesio ketvirtadienį, ŠLOVINIMO vakaras „Už Kauno miestą ir Tave“ laukiant popiežiaus Pranciškaus.

Vakaras vyks Kauno ŠVČ. TREJYBĖS (seminarijos) bažnyčioje, A. Jakšto g. 1 (vieta pakeista dėl Šv. Jurgio (pranciškonų) bažnyčios atnaujinimo darbų).

Dalyvauja šlovinimo grupė „Laetare“. Pradžia 19 val.

Šlovintojų grupė pasakoja apie savo susikūrimą: „Esam tiesiog Dievo pakviesti ir surinkti į viena. Visi su savom istorijom. Prasidėjo viskas nuo tikinčios jaunos šeimos ieškojimo, didelio noro giedoti ir užkimusios vargonininkės. Mišių metu įvyko gražus momentas, kai šiek tiek serganti vargonininkė meldėsi, kad Dievas atsiųstų jai pagalbos, ištempusi ausis klausėsi ir išgirdo bažnyčioje labai gražiai giedančią moterį. Visiškai naujai į bažnytinio giedojimo sferą atėjusi šeima sutiko mokytis giedoti, pradėjom ‘nuo nulio’, augom, ir tai atnešė daug gražių vaisių. Šeimyna pasikvietė savo draugus, gimines, tuomet prisijungė dar keletas į bažnyčią Dievo atvestų žmonių, ir taip susilipdė dabartinis „Laetare“. Šiuo metu šloviname Kauno Šv. Antano Paduviečio parapijoje. “

...

Išsamiau apie Šlovinimo vakarus >>

...