Kalendorius

ĮVYKIAI:
Visuotinės Bažnyčios, Lietuvos, dalyvauja vyskupas, arkivyskupijos, tarnybos, centro, grupės.


2015 m. sausio 9 d., penktadienis

Vakaras šeimoms „Laiminga šeima?! Kaip būti laimingam auginant 1, 2, 3 ... 18 vaikų?“ Kaune
KUR: Kaunas

Vakaras šeimoms su svečiais iš Ispanijos rengiamas Kaune, KTU „Santakos slėnyje (K. Baršausko g. 59). Pradžia 18 val. (nuo 17.30 val. programa vaikams). Organizuoja Šeimų universitetas, Kauno arkivyskupijos Šeimos centras, Ateitininkų federacija, Lietuvos mokyklų vadovų asociacija (Kauno skyrius).

Tai vakaras, kuriame išgirsime Rosos Pich – aštuoniolikos vaikų mamos – pasidalijimą, kaip jai pavyksta būti laimingai. Kaip sugeba paruošti pietus tokiai daugybei žmonių? Kaip apsiperka?.. Ar lieka laiko pasilinksminti? Koks šios gausios šeimos laimingo gyvenimo receptas?

Taip pat išgirsime Lietuvoje gyvenančių šeimų liudijimus, šeimos organizacijų pristatymus, vakarą baigsime ispanišku užkandžiu. Renginio metu bus pristatyta nauja Rosos Pich knyga. Vaikams rengiama speciali programa.

---

Rosa Pich dirba pusę darbo dienos ir dalyvauja įvairiose organizacijose. Šioje knygoje Rosa pasakoja, kaip būti laimingam ir puikiai leisti laiką su vaikais. Nesvarbu, ar turėtumėte vieną, du, tris ar, kaip jos atveju, aštuoniolika vaikų. Ji pasakoja realias istorijas iš kasdienio gyvenimo. Pagrindiniai šios knygos veikėjai yra jos vaikai, vyras ir draugai. Rosa dalijasi patirtimi ir iššūkiais, su kuriais tenka susidurti jų šeimai. Knygoje užrašyta gausios šeimos patirtis dar kartą įrodo, kad vaikai yra laimės šaltinis.

MM


žr. Automobilių statymo vietų planą prie KTU „Santakos slėnio“ >>