Merginų savaitgalis „Kitoks laikas“ Palemone (2017 03 17–19)
Paskelbta: 2017-03-21 18:53:27

Kovo 17–19 d. Palemone įvyko jau ketvirtasis Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro organizuotas merginų savaitgalis „Kitoks laikas“. Šio savaitgalio metu merginos iš visos Lietuvos galėjo džiaugtis bendryste, užmegzti naujų pažinčių. Taip pat merginos klausėsi paskaitų apie moteriškumą, kurias vedė Kristina Jankauskaitė ir sesuo salezietė Liucija Grybaitė.

Šeštadienį visos aplankėme S. Nėries memorialinį muziejų, dalyvavome meno terapijoje. Vakare vyko Sutaikinimo pamaldos, merginos turėjo galimybę atlikti išpažintį ar pasikalbėti su kunigu, vyko Švč. Sakramento adoracija ir užtarimo malda.

Po savaitgalio dalyvės teigė, kad labai džiaugiasi šiuo savaitgaliu, jo metu gavo labai daug atsakymų į savo klausimus, sužinojo naujų dalykų, taip pat sustiprino ryšį su Dievu ir su savimi.

 

 

Ganytojo žodis

Kūrėjas mus kalbina į savo bendrystę, skatina domėtis kitu žmogumi ir bendruoju gėriu. Esame kviečiami atsiliepti į Dievo kalbinimą, į tą švelnų ir kartu tvirtą balsą. Mums reikalingas konkretus ir aiškus apsisprendimas priimti Dievą į savo širdį ir leistis Jo vedamiems.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune