Kauno I dekanato Carito adventinė popietė (2017 12 15)
Paskelbta: 2017-12-18 15:40:34

Gruodžio 15 d. vyko tradicinė Kauno I dekanato Carito adventinė popietė. Joje dalyvavo Kauno I dekanato dekanas mons. Vytautas Grigaravičius, Kauno arkivyskupijos Carito direktorius Arūnas Kučikas ir parapijų bendruomenių aktyvinimo programos koordinatorė Milita Žičkutė-Lindžienė, dekanato Carito vedėja Ona Virbašiūtė bei parapijų Carito vadovės.

Dekanas mons. Vytautas Grigaravičius priminė šv. Motinos Teresės gyvenimo ir jos nuveiktų gailestingumo darbų liudijimą, pabrėžė, kaip svarbu išlaikyti dvasinę ramybę, kad būtume atpažinti kaip Kristaus Gerosios naujienos nešėjai savo aplinkoje. Dėkodamas visiems už nuolatinę tarnystę savo parapijų bendruomenėse, linkėjo  ramybės, pasitikėjimo laukiant mūsų Viešpaties Jėzaus Gimimo švenčių.

Laužydami kalėdaitį, dėkojome Dievui už gautas metų malones, linkėjome vieni kitiems Dievo palaimos ir prasmingų bei palaimintų ateinančių metų.

Susitikime jubiliejaus proga pasveikinome Palemono parapijos Carito vedėją Danutę Baltaitienę.

Kauno I dekanato Carito informacija

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune