Kalendorius

ĮVYKIAI:
Visuotinės Bažnyčios, Lietuvos, dalyvauja vyskupas, arkivyskupijos, tarnybos, centro, grupės.


2017 m. sausio 21 d., šeštadienis

Moksleivių ateitininkų akcija - baigiamasis koncertas „ATEITIS UKRAINAI“ Kaune
KUR: Kaunas

Ukrainai

Visą gruodžio mėnesį moksleiviai ateitininkai telkėsi į akciją „Ateitis Ukrainai“ bei kvietė Lietuvos žmones aukoti šiai nuo karo nukentėjusiai šaliai.

Šią savaitę kauniečius ir miesto svečius ateitininkai kviečia į baigiamąjį akcijos koncertą „Ateitis Ukrainai“, vyksiantį sausio 21 d. 18 val. Kaune, Ateitininkų rūmuose (Laisvės al. 13). Koncerto bus renkamos lėšos humanitarinei pagalbai Ukrainos kariams. Šią idėją palaiko ir koncerto metu muzika dalinsis: Vytautas. V. Landsbergis, Veronika Povilionienė, Juozas Šutas, apie šių dienų situaciją Ukrainoje kalbės Jonas Ohmanas. Koncertas atviras visiems.

„Tikimės, kad akcijos skaičiai dar augs, nes nuolat sulaukiame žinučių apie norimas paaukoti kojines, į akcijos sąskaitą vis dar pervedamos lėšos, o koncerto svečiai taip pat turės galimybę prisidėti prie akcijos pinigine auka. Esame dėkingi Lietuvos žmonėms, atsiliepusiems ir palaikiusiems moksleivių norą ir pastangas pagelbėti karo baisumus patiriančiai Ukrainai. Viliamės, kad mūsų akcija bent daliai visuomenės neleido užmiršti mūsų bičiulių Ukrainoje“, – akcijos rezultatais dalijosi vienas iš organizatorių – moksleivis ateitininkas Motiejus Krutulis.

Akciją organizuoja: Moksleivių ateitininkų sąjunga.

Akcijos partneriai: Paramos Ukrainai grupė „Blue/Yellow“ ir Paramos ir labdaros fondas „Ateitininkų fondas“.

Daugiau informacijos – prisegtame pranešime. >>

Kontaktai žiniasklaidai: Laurynas Būda, el. p. laurynasbuda@gmail.com, mob. 8 682 158 22