Kalendorius

ĮVYKIAI:
Visuotinės Bažnyčios, Lietuvos, dalyvauja vyskupas, arkivyskupijos, tarnybos, centro, grupės.


2014 m. lapkričio 27 d., ketvirtadienis

Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centre ir Šv. Ignaco Lojolos kolegijoje – tarptautinė konferencija apie žmogaus darnos ugdymą profesinio rengimo programose (lapkričio 27–28 d.)
KUR: Kaunas

Vykta jau penktus metus, skirta profesoriaus Rimanto Laužacko mokslo ir praktikos darbams paminėti. Šių metų konferencijos tema: „Sistemoteorinės profesinio rengimo kaitos dimensijos. Žmogaus darnos ugdymo siekis profesinio rengimo programose“.

„Jau ne vienerius metus tęsiame gražią tradiciją rengti tarptautinę konferenciją. Šiemet daug dėmesio skirsime vertybių ugdymui profesinio mokymo programose. Turime parengti ne tik gerą specialistą, bet ir ugdyti asmenybę. Mūsų bendruomenei šviesios atminties profesoriaus R. Laužacko įžvalgos ir sukurta sistema labai svarbi. Profesorius teigė, kad Centre jis sukūrė metodologinę laboratoriją. Džiaugiuosi, kad daugumą jo idėjų pavyko įgyvendinti. Ši konferencija visai bendruomenei – svarbus įvykis“, – teigė Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro direktorė dr. Laimutė Anužienė.

Konferenciją rengia Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centras, Šv. Ignaco Lojolos kolegija ir Vytauto Didžiojo universitetas.

Visą informaciją ir vaizdo komentarą žr. www.kaupa.lt.

PASTABOS:

Programa >>