Vasario 7 d. konferencija Kaune „KLINIKINĖ PASTORACIJA. Į PACIENTĄ ORIENTUOTA SVEIKATOS PRIEŽIŪRA: TARP SVAJONĖS IR REALYBĖS“ (registracija)
Paskelbta: 2024-01-26 18:34:20

Vasario 7 d. kviečiame dalyvauti Lietuvos sveikatos mokslų universiteto mokslinėje-praktinėje konferencijoje „KLINIKINĖ PASTORACIJA. Į PACIENTĄ ORIENTUOTA SVEIKATOS PRIEŽIŪRA: TARP SVAJONĖS IR REALYBĖS“. Konferencijos partneriai – Kauno arkivyskupija, Pasaulio gydytojų federacijos „Už gyvybę“ Lietuvos asociacija, „Marijos radijas“.

Konferencija skirta visų specialybių gydytojams, visų specialybių slaugytojams, išplėstinės praktikos slaugytojams, akušeriams, dvasiniams asistentams, socialiniams darbuotojams, ligoninių kapelionams, psichologams, medicinos psichologams, psichoterapeutams, radiologijos technologams, biomedicinos technologams, gydomojo masažo specialistams.

Dalyviams, išklausiusiems visą programą, išduodami 6 val. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto pažymėjimai. 

Konferencija vyks gyvai LSMUL Kauno klinikų Didžiojoje auditorijoje (Eivenių g. 2, Kaunas) ir nuotolinio tiesioginės transliacijos prisijungimo būdu (Webex programoje).

*SVARBU! Dalyvaujant nuotoliu būtina parsisiųsti Webex programą (instrukcija bus dalyviams siunčiama el. paštu).

Kontaktinis asmuo – Svetlana Adler-Mikulėnienė, Kauno klinikų dvasinė asistentė,
el. p.  svetlana.adlermikuleniene@gmail.com
mob. +370 618 41 500

 

 

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune