Sugrįžo! Trečiadienio susitikimas su jaunimu Kauno arkikatedroje
Paskelbta: 2024-10-04 10:45:18

Nuotraukos – Ernesto Liutkaus

Pirmi mėnesio trečiadieniai Kauno arkikatedroje meldžiantis už jaunimą kartu su jaunimu sugrįžo! Spalio 2 d. meldėmės šv. Mišiose kartu su vyskupu Sauliumi Bužausku. Jis homilijos metu atvirai pasidalijo savo receptu, ką daro, kai kažkas nepavyksta (ogi sako sau, kad yra toks vienintelis Viešpaties sukurtas ir kito tokio paties nėra, tad ir yra vertas šio to), o kad rečiau ištiktų nepavykimas – kvietė skirti laiko maldai ir nepamiršti, jog kiekvienas turime savo angelą sargą, kuris yra nuolat pasiryžęs mus saugoti ir ginti, jei tik jam leisime.

Po šv. Mišių arkikatedros parapijos namuose tęsėme pažintį su vyskupu Sauliumi – ne tik ragavome jo mėgstamo deserto – želės su vaisiais – bet ir sužinojome, kad vyskupas vos pasitaikius progai mėgsta ištrūkti į gamtą, o pakviestas į svečius ilgai nedvejoja ir, jei tik turi galimybę, kvietimu pasinaudoja.

Gera melstis kartu, gera susitikti, gera pažinti!

 

Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro informacija

Ganytojo žodis

BROLIAI SESERYS, šiandien mūsų užduotis – nenusiminti, save dovanoti kitiems meilės būdu ir šitaip mūsų krašte įtvirtinti vienybę, solidarumą per save leidžiant Dievo Dvasiai įeiti į pasaulį, būti Jos kanalu. Dievas ieško tokių liudytojų, kurie gyventų tiesa ir dvasia ir Jo artumą dovanotų pasauliui.
Tegu ŠVENTOJI DVASIA kreipia, džiugina ir drąsina mūsų širdis skelbti Gerąją Naujieną.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Svečių namai

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune