Pasirengimą Sutvirtinimui ir Pirmajai Komunijai Kauno Šv. Antano Paduviečio parapijoje užtvirtino bendra kelionė (2023 04 29)
Paskelbta: 2023-05-02 14:18:04

Nuo praeitų metų spalio kiekvieną antradienį Kauno Šv. Antano Paduviečio parapijoje vyko suaugusiųjų sutvirtinamųjų bei Pirmajai Komunijai besirengiančių vaikų tėvelių pasirengimo sakramentams katechezės, kurias vedė kunigas Stasys Blinstrubis bei kviestiniai svečiai.

Džiaugiamės ir dėkojame visiems dalyvavusiems bei dalijamės balandžio 29 d. kelionės „Užtvirtink kitaip“ akimirkomis. Išvyka įprasmino kartu eitą tikėjimo kelią, o Kryžių kalno papėdėje paliktas kryžius visada primins bendrystę ir begalinę Dievo meilę žmonėms.

Pabuvoję Kryžių kalne bei Pranciškonų vienuolyne keliavome į alpakų ūkį, kur mažieji kelionės dalyviai (ir ne tik jie) smagiai leido laiką gamtos ir gyvūnų apsuptyje. Kelionės pabaigoje pasigrožėjome Kaltinėnų bažnyčia ir Dvasingumo parku, kur ant didelio kalno į viršų kyla apie 20 metų aukščio baltas Prisikėlimo kryžius.

Vykstant atgal į Kauną buvo džiugu matyti šypsenas keliavusiųjų veiduose, spindinčias akis ir lengvą nuovargį. O dabar su džiaugsmu laukiame vaikučių Pirmosios Komunijos bei Sutvirtinimo sakramento švenčių. Lydėkime juos malda!

Nuoširdžiai dėkojame visiems, kurie prie šių metų tikėjimo kelionės prisidėjo malda, savanoryste, darbu ir buvimu. Dieve, laimink mus visus!

 

Kauno Šv. Antano Paduviečio parapijos informacija

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune