Paskutiniais mėnesių ketvirtadieniais – MALDOS VAKARAI UŽ KAUNĄ, KAUNO ARKIVYSKUPIJĄ ir TAVE (dabar jau Vytauto Didžiojo bažnyčioje)
Paskelbta: 2024-10-17 08:22:31

Atnaujiname maldos vakarus už Kauną, Kauno arkivyskupiją ir Tave. Šie maldos vakarai, kaip įprasta, vyksta paskutiniais mėnesių ketvirtadieniais ir dabar keliasi į kitą senamiesčio šventovę. 

Pirmasis vakaras – spalio 31 d. 18 val. Kauno Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų (Vytauto Didžiojo) bažnyčioje (Aleksoto g. 3).

PARSISIŲSTI PDF

Maldos vakarus dabar pradedame anksčiau – 18 val. Iš karto po 17.30 val. vakarinių šv Mišių  Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų (Vytauto Didžiojo) bažnyčioje kviečiame pasilikti ir drauge melstis už mūsų miestą, visą arkivyskupijos bendruomenę, kiekvieną žmogų – visi esame reikalingi ir svarbūs Dievui, visi esame reikalingi Jo pagalbos. Tai valanda prie išstatyto Švenčiausiojo Sakramento, mokymo, kartu šlovinant ir dėkojant, kad Dievas nepaliauja rūpintis savo žmonėmis. Bus klausoma išpažinčių.

Maldos vakarus organizuoja Kauno arkivyskupijos kurija, bendruomenės „Gailestingumo versmė“ ir „Gyvybes medis“.  Visus kviečiame apsilankyti ir melstis drauge iki pat birželio mėnesio paskutinio ketvirtadienio.

2024 m. maldos vakarai – spalio 31, lapkričio 28, gruodžio 26 d.
2025 m. – sausio 30, vasario 27, kovo 27, balandžio 24, gegužės 29 ir birželio 26 d.

Pirmą kartą melstis už miestą Kauno arkivyskupijos kurija pakvietė kauniečius ir miesto svečius 2012 metais, kai Kaune surengėme pirmąsias Miesto misijas bei mūsų mieste vyko Lietuvos jaunimo dienos.

Tęsiame nenutrūkstančią tradiciją, vis plečiame savo maldos horizontus apglėbdami ja visus, kuriems reikia Dievo žvilgsnio ir pagalbos. Per šiuos metus plėtėsi mūsų maldos horizontai – meldžiamės ir už visą Lietuvą, o karui prasidėjus skubėjome malda užtarti ir stiprinti mūsų kaimynus brolius ir seseris Ukrainoje. Ir dabar nepaliaujame melstis už taiką pasaulyje.

 

Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba

Ganytojo žodis

BROLIAI SESERYS, šiandien mūsų užduotis – nenusiminti, save dovanoti kitiems meilės būdu ir šitaip mūsų krašte įtvirtinti vienybę, solidarumą per save leidžiant Dievo Dvasiai įeiti į pasaulį, būti Jos kanalu. Dievas ieško tokių liudytojų, kurie gyventų tiesa ir dvasia ir Jo artumą dovanotų pasauliui.
Tegu ŠVENTOJI DVASIA kreipia, džiugina ir drąsina mūsų širdis skelbti Gerąją Naujieną.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Svečių namai

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune