Naujas SAMUELIO kurso sezonas (registracija iki lapkričio 3 d.)
Paskelbta: 2023-09-07 11:19:14

VDU akademinės sielovados bei Kauno arkivyskupijos pašaukimų sielovados bendradarbiai kviečia jaunimą (18–35 m.) jau į septintąjį sezoną vykstantį SAMUELIO kursą. Pirmasis įvadinis ciklo susitikimas – spalio 8 d. Antrasis įvadinis ciklo susitikimas – lapkričio 5 d.

Registracija pratęsta iki lapkričio 3 d.  el. p. pasaukimai.lt@gmail.com. (Registruojantis nurodyti savo amžių, tel. nr., gyvenamąją vietą) Daugiau informacijos mob. +370 613 13 018 (ses. Loreta).

SAMUELIO kursas skirtas visiems ieškantiems asmeniškesnio ryšio su Dievu, turintiems troškimą melstis su Šventuoju Raštu, ieškantiems asmeninio pašaukimo ir ketinantiems daryti pamatinius apsisprendimus savo gyvenime, taip pat tiems, kurie nori pagilinti asmeninę maldą arba nori giliau pažvelgti į savo širdį ir stabtelėti kasdienybėje, padedant dvasiniam palydėtojui atrasti, kuo dega širdis. O taip pat jaunam žmogui, ieškančiam savo profesinio pašaukimo. Šis kursas atviras taip pat tiems, kuriems rūpi karjera arba jie trokšta save išbandyti misijoje ar savanorystėje.

Samuelio grupės susitikimai trunka 9 mėnesius kartą kas 3–4 savaites sekmadieniais 17–19.30 val. Jų metu dalyviai kviečiami melstis su Šventuoju Raštu, dalytis grupelėse, išklausyti kviestinį svečią (ar svečius) apie pašaukimo kelionę. Viso kurso metu dalyviai turi savo asmeninį dvasinį palydėtoją. Svarbi kurso dalis – rekolekcijos.

Kursas planuojamas vykdyti gyvai. Tačiau tiems, kurie negalės atvykti į Kauną, kiekvieną kartą bus galimybė jungtis zoom.us platformoje.

Pašaukimų sielovados bendradarbių informacija

 

 

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune