Kviečia MISIJŲ MOKYKLA 2024 (atnaujinta programa, registracija iki kovo 5 d.!)
Paskelbta: 2023-12-14 17:43:05

Gal jau atėjo laikas prisijungti ir Tau? O gal žinai, kas norėtų leistis į šį nuotykį?

Misijų mokykla jau šešti metai organizuoja seminarų ciklą, kuris pirmuosius penkerius metus keliavo 3M: Mąstyk, Mylėk, Melskis vardu. Keturi savaitgaliai, kelionė į Slovakiją, į bendruomenę Rieka Zivota („Gyvenimo upė“), ir praktinė patirtis MISIJŲ SAVAITĖJE padės ne tik tau, bet ir tam, kam labiausiai reikia patirti, kad esame mylimi…
• Nelik abejingas
• Pasižymėk šias datas
• Priimk iššūkį
• Užpildyk anketą
• Pakilk nuo sofos
• Būk Dievo įrankiu

Penki susitikimai


• Sprogimas, keičiantis pasaulį balandžio 5–7 d. Tai pagrindas, be kurio ne tik negalime eiti skelbti kitiems, bet ir patys išgyventi žinią. Kerigmos temą gvildensime kartu su misionieriumi Colinu Symesu iš Škotijos.

• Išsipildęs pažadas – gegužės 2–6 d. Be Šventosios Dvasios prisilietimo ir Jos dovanų negalime eiti į misiją. Tai savaitgalis (su kelione į Slovakiją). Podolineco miestelyje lauks intensyvi programa – susitikimai, malda, mokymai bei praktiniai užsiėmimai su bendruomene „Gyvenimo upė“ (Rieka Zivota), o sekmadienį vainikuos maldos vakaras Piervaja niedielia.

Evangelijos džiaugsmas – birželio 14–16 d. Apie praktinius ir teorinius Evangelijos skelbimo būdus kalbės Peteris Herbeckis iš JAV,  Renewal Ministries viceprezidentas ir direktorius. Jis palaiko bei koordinuoja pasauliečių misijinių komandų darbą Rytų Europoje, Azijoje, Artimuosiuose Rytuose, Afrikoje, Pietų ir Šiaurės Amerikoje.

„Eikite į visą pasaulį“ – galimybė jungtis į misijas pasirinktinai vienoje iš trijų galimybių: gegužės 11–19 d. (Kėdainiuose), birželio 17–23 d. (Kaune), spalio 19 –27 d. (Jurbarke).

Šių parapijų misijų metu kasdien vyks šv. Mišios, kuriose bus sakomas misijų pamokslas vis kita tema. Numatomos skirtingos programos dalys vyrams, moterims, vaikams, jaunimui. Bus bendras visus vienijančios adoracijos maldos bei šlovinimo laikas bei patys įvairiausios praktinės misijų patirtys – renginiuose gatvėse, įkalinimo įstaigose ir pan.

Palikta valtis – spalio 11–13 d. (Šiluvoje) – baigiamasis savaitgalis, skirtas Mokinystės temai; drauge su pasauliečiais ir kunigais, tarnaujančiais Lietuvoje, gilinsimės ką reiškia būti Kristaus mokiniu ir kas jį maitina, kad būtume laimingi ir vaisingi.

PRAKTINĖ INFORMACIJA
• Daugiau informacijos el. paštu misijos3m@gmail.com
• Būtina REGISTRACIJA iki kovo 5 d. (!) paspaudus šią nuorodą: REGISTRACIJA

Gavę registracijos anketą su kiekvienu susisieksime asmeniškai.


• Misijų mokykla iš dalies finansuojama Renewal Ministries. Dalis savaitgalių išlaidų bus padengta; galinčius kviečiame prisidėti 45 Eur už kiekvieną seminarą (gyvenant paprastomis sąlygomis) ir 80 Eur (gyvenant svečių namuose).
• Į kainą įskaičiuota: maitinimas, nakvynė, auka kalbėtojams, kelionės į Slovakiją išlaidos.
• Amžius: 18–55 m. (jaunimui iki 35 m. galima tartis dėl nuolaidos).
• Du pirmi susitikimai vyks Kaune nuo penktadienio vakaro iki sekmadienio pietų.

Organizuoja Kauno arkivyskupijos kurija, Misijų mokyklos komanda ir misijų bendruomenė „Gyvybės medis“

PLAKATAS PDF (parsisiųsti)

 

 

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune