ŠILUVA: atributika ir suvenyrai – elektroninėje parduotuvėje
Paskelbta: 2021-12-09 12:57:48

Šiluvos šventovė – vieta, kurioje nurimsta skubantis pasaulis bei atgimsta viltis. Tačiau ne visada ir ne visi fiziškai gali pasiekti Šiluvą. Todėl, trokštant, jog šventovės žinia keliautų, kviečiame į naujai sukurtą internetinę parduotuvę, kurią rasime čia >>

Šiluvos šventovės bendradarbiai sako, jog ši parduotuvė – tai ne daiktų sandėlis ar gausybės smulkmenų rinkinys. Tai erdvė, kurioje galite rasti Šiluvos kvapo žvakę, Betliejaus seserų ir brolių benediktinų darbų, menininkų ir Šiluvos vietos kūrėjų autorinių kūrinių, tepalų. Keliaudami drauge su Bažnyčia, atsižvelgiant į paskelbtus metus, galite rasti ignaciškus ar jėzuitiškam vakarui skirtus rinkinius, kurie pripildys prasmės sielą ir kūną.

Kiekvienas rinkinys paruošiamas Šiluvos piligrimų centro darbuotojų rankomis ir, žinoma, pripildytas širdies meilės. Visus užsisakiusius pasiekia ir viena svarbiausių žinių – Šventojo Rašto citata specialiai pagamintoje kortelėje.

Tad esame kviečiami ne tik apsipirkti, bet ir į namus parsigabenti kruopelytę Šiluvos siunčiamos žinios, kuomet kelias iki šventovės kartais būna per tolimas.

 

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune