Kaune vyko Lietuvos katalikiškojo ugdymo asociacijos susitikimas (2024 01 11)
Paskelbta: 2024-01-12 10:53:38

Sausio 11 d. Kaune vyko Lietuvos katalikiškojo ugdymo asociacijos (LKUA) susitikimas. Džiaugėmės galėdami susitikti su asociacijos nariais, kartu švęsti Šv. Mišias, dalytis katalikiškojo ugdymo srityje patiriamais iššūkiais ir dovanomis bei ieškoti naujų galimybių bendradarbiauti.

Nuoširdžiai sveikiname naujai išrinktą LKUA pirmininkę Šiaulių jėzuitų mokyklos direktorę Giedrę Statkutę.

Ypač dėkojame Kauno arkivyskupijos augziliarui vyskupui Sauliui Bužauskui už vadovavimą Šv. Mišių aukai, homiliją ir šiltą priėmimą arkivyskupijos kurijoje. Kauno kunigų seminarijos rektoriui kunigui Liutaurui Vilėniškiui – už priėmimą Šv. Mišių aukai. Taip pat dėkojame Kauno Jono Pauliaus II gimnazijos ansambliui, papuošusiam Šv. Mišių liturgiją giesmėmis, Algiui Mikolėnui – už įamžintas akimirkas.

Kauno arkivyskupijos Katechetikos centro informacija

 

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune