Kauno Šv. Antano Paduviečio parapijoje prasidėjo vaikų ir tėvų katechezių kelionė
Paskelbta: 2024-10-14 10:31:16

Gyvenimo kelionė su Dievu yra nuostabi! Kartais tai tarsi metų kaita… Būna džiaugsminga vasara, darganotas ruduo, šalčiu dvelkianti žiema ir gyvybe alsuojantis pavasaris. Šių metų ruduo Kauno Šv. Antano Paduviečio parapijoje – dar viena nauja pradžia!

Pradėjome nuostabią kelionę su Pirmajai Komunijai besirengiančių vaikučių tėveliais. Džiaugiamės gausiu būriu susirinkusių, kurie gilina tikėjimo žinias ir kartu su savo atžalomis keliauja tikėjimo keliu! Kviečiame prisijungti visus, kurie kartu norėtumėte pagilinti savo tikėjimo žinias ir būti bendrystėje kiekvieną antradienį nuo 19 val. šv. Antano Paduviečio parapijos bendruomenės namuose!

Dėkojame visiems savanoriams, kurių tarnystė ir pagalba yra dovana parapijai! Nuoširdus AČIŪ Monikai Sakalauskaitei, Agnei Strigūnienei, Kristinai Budreikienei, Eimantui Strumskiui, Birutei Palienei, Inetai Račkauskaitei ir kunigui Stasiui Blinstrubiui bei visiems būsimiems kviestiniams svečiams už vakaro katechezes! Dievas telaimina!

Kauno Šv. Antano Paduviečio parapijos katechetų informacija 

Ganytojo žodis

BROLIAI SESERYS, šiandien mūsų užduotis – nenusiminti, save dovanoti kitiems meilės būdu ir šitaip mūsų krašte įtvirtinti vienybę, solidarumą per save leidžiant Dievo Dvasiai įeiti į pasaulį, būti Jos kanalu. Dievas ieško tokių liudytojų, kurie gyventų tiesa ir dvasia ir Jo artumą dovanotų pasauliui.
Tegu ŠVENTOJI DVASIA kreipia, džiugina ir drąsina mūsų širdis skelbti Gerąją Naujieną.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Svečių namai

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune