Artėjančių Kalėdų džiaugsmu pasidalyta su Skirsnemunės moksleiviais (2023 12 19)
Paskelbta: 2023-12-19 20:27:05

Kauno arkivyskupijos Pašaukimų sielovados ir VDU akademinės sielovados bendradarbiai gruodžio 19 d. lankėsi Skirsnemunės Jurgio Baltrušaičio pagrindinėje mokykloje (Jurbarko r.), kurioje Advento proga pristatė mokiniams paruoštą programą apie tai, kaip Dievas kiekvieną iš meilės sukūrė ir skyrė unikalų pašaukimą.

Labai svarbi programos dalis buvo komandos narių asmeniniai liudijimai, kaip jie išgyvena Dievo meilę, kas trukdo ją patirti ir kaip Dievas pašaukia kiekvieną asmeniškai. Kad vaikams būtų lengviau suprasti, programoje buvo ir visus įtraukiančių giesmių bei vaidinimų. Susitikimus su atskiromis klasėmis vainikavo kalėdiniai sveikinimai.

Kauno arkivyskupijos Pašaukimų sielovados ir VDU akademinės sielovados bendradarbiai dėkoja mokyklos direktorei, pavaduotojai, mokytojams, atvedusiems vaikus ir ypač tikybos mokytojai Rasai Greičiūtei, kuri viską organizavo ir pakvietė atvykti.

Kristinos Dapkutė,

Pašaukimų sielovados projektų koordinatorė

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune