Kalendorius

ĮVYKIAI:
Visuotinės Bažnyčios, Lietuvos, dalyvauja vyskupas, arkivyskupijos, tarnybos, centro, grupės.


2021 m. balandžio 29 d., ketvirtadienis

JUOZAPAS – periferijoje ar Dievo plano centre? Susitikimas iš ciklo „Šv. Juozapo paslaptis“

...

Atsiliepdami į popiežiaus Pranciškaus paraginimą švęsti Šv. Juozapo metus, VDU ir Kauno arkivyskupijos sielovados komandos kviečia į susitikimų ciklą „Juozapo paslaptis“ . Susitikimai vyksta paskutiniais mėnesio ketvirtadieniais 19 val. Kauno arkivyskupijos YouTube kanalu.

Ketvirtasis susitikimas – balandžio 29 d., ketvirtadienį, 19 val. Jame išgirsime Gerry CONORR (Airija) pasidalijimą „JUOZAPAS – periferijoje ar Dievo plano centre?“

T. Gerry Connor CSsR – kunigas redemptoristas, misionierius kilęs iš Airijos, populiarus misijų pamokslininkas, atsakingas už redemptoristų tarnystę Afrikos žemyne ir Madagaskare. Jis taip pat yra Airijoje veikiančios organizacijos SERVE , siūlančios jaunimui galimybę savanoriauti skurdžiausiose pasaulio vietovėse, įkūrėjas. T. Gerry yra aistringas regbio gerbėjas, bet dar didesnę aistrą puoselėja Dievo karalystei. Tai intelektualas, gebantis bendrauti su kiekvienu, tartum būtum vienintelis ir svarbiausias. Jis dirba su žmonėmis, kurie yra „už ribų“ – apleisti, neturtingi.

Šv. Juozapas taip pat buvo tas, kuris atrodė „už ribos“, bet Dievas naudoja Juozapą savo plane. Tad artėjančio vakaro tema „Šv. Juozapas periferijoje ar Dievo plane?" galbūt leis atpažinti ir mums, kur mes esame.

19 val. transliacija arkivyskupijos YouTube kanalu >>