Kalendorius

ĮVYKIAI:
Visuotinės Bažnyčios, Lietuvos, dalyvauja vyskupas, arkivyskupijos, tarnybos, centro, grupės.


2023 m. birželio 10 d., šeštadienis

Atsisveikinimas su Nacionalinės šeimos tarybos pirmininke doc. dr. Ramune Jurkuviene (1957–2023) Kaune
KUR: Kaunas

...

Birželio 10 d. (šeštadienį) 9 val. Mažojoje Kristaus Prisikėlimo bažnyčioje (Aukštaičių g. 4, Kaunas) šv. Mišios už doc. dr. Ramunę JURKUVIENĘ. Ji iškeliavo pas Viešpatį š. m. birželio 9 d.

Atsisveikinimas „Rekviem“ laidojimo namuose (Jonavos g. 41A, Kaunas) nuo 14 val.

Laidotuvių Šv. Mišios vyks birželio 11 d. (sekmadienį) 15 val. Mažojoje Kristaus Prisikėlimo bažnyčioje (Aukštaičių g. 4, Kaunas). Laidotuvės Eigulių kapinėse.

„Ramunė Jurkuvienė nuolat degė Lietuva, šeima, jos reikalais. Tiek sovietmečiu platinant „Kroniką“, tiek nepriklausomos Lietuvos laikotarpiu jos širdis ir mintys priklausė Lietuvai, bendram reikalui, visa kita pasitraukdavo į šalį“, – be kita, atsisveikindama rašo Nacionalinės šeimų ir tėvų asociacija savo FB paskyroje.

„Netekome aktyvios šeimos politikos žinovės, savo šalies patriotės, geros mamos, kuri tiek savo indėliu į motinystę, tiek nuopelnais šeimos stiprinimo srityje buvo pozityvios motinystės, atsakingumo, pasiaukojimo pavyzdys ir įkvėpimo šaltinis“, – sakė LR Prezidentas Gitanas Nausėda, dėl R. Jurkuvienės mirties pareiškęs užuojautą.