Kalendorius

ĮVYKIAI:
Visuotinės Bažnyčios, Lietuvos, dalyvauja vyskupas, arkivyskupijos, tarnybos, centro, grupės.


2023 m. birželio 29 d., ketvirtadienis

ŠLOVINIMO vakaras ir KONFERENCIJA „Tikroji tapatybė“ su misionieriumi psichoterapeutu Wim du Plessis (Belgija) Kauno Švč. Trejybės (seminarijos) bažnyčioje
KUR: Kaunas

...

Birželio 29 d., paskutinį mėnesio ketvirtadienį, Kauno Švč. Trejybės (seminarijos) bažnyčioje (įėjimas iš Rotušės a. 22, greta M. Valančiaus paminklo) kiekvieno laukiame susitinkant maldos vakare su mokymu, adoracija, šlovinimu už miestą, arkivyskupiją ir Tave.

18.30 val. Maldos vakaras.

17 val., prieš šį maldos vakarą toje pat seminarijos bažnyčioje, visus galinčius ir norinčius dar geriau pasiruošti maldai kviečiame į konferenciją „Tikroji tapatybė“, kurią ves misionierius psichoterapeutas Wim du Plessis (Belgija). Ypač kviečiami tarnaujantieji bažnytinėse institucijose, parapijose, maldos grupių ir bendruomenių nariai.

Misionierius psichoterapeutas Wim du Plessis (Belgija) yra gimęs Pietų Afrikos Respublikoje. Studijavo biblistiką, psichologiją, psichoterapiją, o šiuo metu specializuojasi dvasinio palydėjimo srityje. Kartu su žmona Amanda kaip misionieriai daug metų tarnavo Pietų Afrikos Respublikoje, Namibijoje, o pastaruosius 20 metų gyvena ir tarnauja Belgijoje.

Organizuoja Kauno arkivyskupijos kurija kartu su tėvais redemptoristais Lietuvoje, Misijų mokyklos komanda, bendruomenėmis „Gyvybės medis ir „Gailestingumo versmė".