Kalendorius

ĮVYKIAI:
Visuotinės Bažnyčios, Lietuvos, dalyvauja vyskupas, arkivyskupijos, tarnybos, centro, grupės.


2024 m. rugsėjo 11 d., trečiadienis

ŠILINĖS. SIELOVADOS IR PASIŠVENTIMO DIEVUI diena
KUR: Šiluva

...

Meldžiamės su kunigais, pašvęstaisiais, seminaristais, katechetais ir visais Viešpaties vynuogyno darbininkais

Piligrimų sielovadai talkina Jurbarko dekanatas

10 val. Akatistas  Dievo Gimdytojai Apsireiškimo koplyčioje

8 val. Melskime, kad apaštalams ir pranašams apreikštas Kristaus slėpinys būtų vaisingai skelbiamas, žadintų tikėjimą ir vienytų Bažnyčią. Homiliją sako kun. Rastislavas Dluhy.
9 val. Melskime, kad Žodžio tarnai apie Jėzų perteiktų mums tai, ką perdavė keturios Evangelijos, – kas tikra ir nuoširdu, – idant pažintume tiesą. Homiliją sako kun. Gintautas Kabašinskas.
10 val. Melskime, kad seminaristai ir novicijai būtų ugdomi apaštalų bei su Kristumi vaikščiojusių atmintimi ir Žodžio tarnų liudijimu. Homiliją sako Panevėžio vyskupas emeritas Jonas Kauneckas.
12 val. Melskime, kad vyskupai, kunigai, diakonai ir pašvęstieji broliai bei seserys gyventų tuo, ką įsipareigojo skelbti ir liudyti. Homiliją sako Panevėžio vyskupas Linas Vodopjanovas OFM.

16 val. Melskime, kad nepajudinamu krikščionių tikėjimo pamatu būtų ketveriopa Evangelija – pagal Matą, Morkų, Luką ir Joną. Homiliją sako kun. Mindaugas Slapšinskas OP.
18 val. Melskime, kad Kristus, pažadėjęs būti su savo apaštalais ir atsiuntęs Dvasią Užtarėją, kuri veda į tiesos pilnatvę, pažadintų naujų kunigų, diakonų ir pašvęstųjų.