Nuotoliniu būdu norinčius pasieks „Didžiosios savaitės laiškai“ (registracija iki balandžio 10 d.)
Paskelbta: 2022-04-07 19:58:12

2020 metais prasidėjus pandemijai, drauge su arkivyskupu Lionginu Virbalu SJ kvietėme išgyventi Didžiąją savaitę nuotoliniu būdu. Bet net ir šiomis dienomis, kai galime gyvai dalyvauti Didžiosios savaitės liturgijoje, šios rekolekcijos gali padėti mums ją išgyventi pilnutiniau. Šiuo ypatingu laiku norime būti su Jėzumi ir jausti tikėjimo brolių ir seserų bendrystę.

Užsiregistravę kasdien nuo pirmadienio iki šv. Velykų gausite el. laišką su Dievo žodžiu, apmąstymu ir malda; taip pat siūlomą dienai pritaikytą simbolį.

 Kviečiame kasdien rasti 15–30 min. ramiai perskaityti atsiųstą medžiagą ir skirti laiko asmeniniam pokalbiui su Viešpačiu pasinaudojant siūloma malda ir savo žodžiais bei širdimi.

Drauge keliaukime link Prisikėlimo, apmąstydami  t. Liongino Virbalo SJ parengtus apmąstymus.

REGISTRACIJA  užpildant formą >> 
Registracija iki balandžio 10 d., sekmadienio, vakaro.

Kauno arkivyskupijos sielovados komanda

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune