Naujas SAMUELIO KURSAS – ieškantiems Dievo ir savo pašaukimo (registracija pratęsta iki lapkričio 4 d.)
Paskelbta: 2022-08-24 12:47:24

Jau prasidėjo Samuelio kurso susitikimai >>  jauniems suaugusiesiems, ieškantiems Dievo ir savojo pašaukimo. Tai jaunų žmonių palydėjimas jų tikėjimo kelionėje.

VDU akademinės sielovados bei Kauno arkivyskupijos pašaukimų sielovados bendradarbių organizuojamas SAMUELIO kursas 2022 / 2023 vyksta sekmadieniais arkivyskupijos Jaunimo centre, (Vilniaus g. 7, Kaunas). Gyvenantiems ne Kaune yra galimybė kursą lankyti ir nuotoliniu būdu.

Registracija tęsiasi. Dar galima užsiregistruoti iki lapkričio 4 d. el. p. pasaukimai.lt@gmail.com ir dalyvauti tolesniuose susitikimuose.

Daugiau informacijos mob. +370 613 13 018 (ses. Loreta).

SAMUELIO kursas skirtas visiems ieškantiems asmeniškesnio ryšio su Dievu, turintiems troškimą melstis su Šventuoju Raštu, ieškantiems pašaukimo ir ketinantiems daryti pamatinius apsisprendimus savo gyvenime. Šis kursas atviras taip pat tiems, kuriems rūpi karjera arba jie trokšta save išbandyti misijoje ar savanorystėje.

Jau šeštą kartą Kaune rengiamas SAMUELIO kursas atliepia poreikį suteikti erdvę jauniems suaugusiesiems (18–35 m.) keliauti tikėjimo kelionę. Dalyvaujantieji kurse pirmiausia auga suvokimu, ką jiems reiškia apsispręsti kaip krikščionims; antra, dalyviai, baigę šią programą, aiškiau suvokia Dievo valią savo gyvenime.

Susitikimai vyksta kartą per 3–4 savaites. Jų metu dalyviai kviečiami melstis su Šventuoju Raštu, dalytis grupelėse, išklausyti kviestinį svečią (ar svečius) apie pašaukimo kelionę (liudija kunigai, pašvęstieji, šeimos). Viso kurso metu dalyviai turi savo asmeninį dvasinį palydėtoją. Svarbi kurso dalis yra savaitgalinės rekolekcijos. Numatoma kursą užbaigti 2023 m. gegužę.

Kauno arkivyskupijos pašaukimų sielovados bendradarbių informacija

Ganytojo žodis

Kūrėjas mus kalbina į savo bendrystę, skatina domėtis kitu žmogumi ir bendruoju gėriu. Esame kviečiami atsiliepti į Dievo kalbinimą, į tą švelnų ir kartu tvirtą balsą. Mums reikalingas konkretus ir aiškus apsisprendimas priimti Dievą į savo širdį ir leistis Jo vedamiems.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune