Nuo lapkričio 10 d. Samuelio kursas: ieškantiems ryšio su Dievu, pašaukimo ir sprendimų (registracija iki lapkričio 1 d.)
Paskelbta: 2024-10-15 14:44:00

Kaune jau aštuntą kartą vyks Samuelio kursas, kuriame kviečiami dalyvauti 18–35 m. žmonės. Pirmas ciklo susitikimas vyks lapkričio 10 d. (sekmadienį) nuo 10 iki 19 val.

Samuelio kursas skirtas ieškantiems asmeniškesnio ryšio su Dievu, turintiems troškimą melstis su Šventuoju Raštu, ieškantiems asmeninio pašaukimo ir ketinantiems daryti pamatinius apsisprendimus savo gyvenime žmonėms. Šis kursas aktualus ir tiems, kurie nori pagilinti asmeninę maldą ar giliau pažvelgti į savo širdį ir stabtelėti kasdienybėje. Kursas itin aktualus ir savo profesinio pašaukimo ieškantiems jauniems žmonėms. Šis kursas atviras ir tiems, kuriems rūpi karjera ar jie trokšta save išbandyti misijoje / savanorystėje.

Samuelio kurse dvasiniai palydėtojai padės atrasti, kuo dega širdis!

Samuelio grupės susitikimai trunka 9 mėnesius, susitinkama kartą kas 3–4 savaites sekmadieniais 17–19.30 val. Jų metu dalyviai kviečiami melstis su Šventuoju Raštu, dalytis grupelėse, išklausyti kviestinį svečią apie pašaukimo kelionę. Viso kurso metu dalyviai turi savo asmeninį dvasinį palydėtoją. Svarbi kurso dalis – rekolekcijos.

Kursas vyksta gyvai Kauno arkivyskupijos Jaunimo centre (Vilniaus g. 7, įėjimas iš kiemo pusės). Negalintiems atvykti į Kauną dalyviams bus galimybė jungtis zoom.us platformoje.

Kurso rengėjai – Kauno arkivyskupijos pašaukimų sielovados ir VDU akademinės sielovados bendradarbiai.

Registracija vyksta iki lapkričio 1 d. el. p. pasaukimai.lt@gmail.com
 

Ganytojo žodis

BROLIAI SESERYS, šiandien mūsų užduotis – nenusiminti, save dovanoti kitiems meilės būdu ir šitaip mūsų krašte įtvirtinti vienybę, solidarumą per save leidžiant Dievo Dvasiai įeiti į pasaulį, būti Jos kanalu. Dievas ieško tokių liudytojų, kurie gyventų tiesa ir dvasia ir Jo artumą dovanotų pasauliui.
Tegu ŠVENTOJI DVASIA kreipia, džiugina ir drąsina mūsų širdis skelbti Gerąją Naujieną.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Svečių namai

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune