Birželio 18-oji – Gyvosios piligrimystės diena Šiluvoje: 7 maršrutai! (suaugusiesiems, studentams, jaunimui šeimoms etc.)
Paskelbta: 2022-06-06 14:21:58

Jau trečius metus tęsiame tradiciją birželio mėnesį leistis į Gyvąją piligrimystę, dar kitaip vadinamą „maldą kojomis“ , – į pagrindinę Kauno arkivyskupijos piligriminę šventovę Šiluvą.

Šiemet kviečiame visus piligrimus susitikti Šiluvoje birželio 18 dieną, drauge keliaujant net 7 skirtingais maršrutais (4 iš jų su palydėjimu ir 3 maršrutai skirti asmeninei piligrimystei). Žygiuose su palydėjimu  ribotas dalyvių skaičius!

Studentai drauge su arkivyskupu Lionginu Virbalu SJ bei Kauno akademinės sielovados bendruomene keliaus maršrutu Šiaulės kalnas–Šiluva (21 km).

Jaunimas, ieškantis pašaukimo, drauge su kunigu Liutauru Vilėniškiu ir Pašaukimų sielovados komanda leisis Tytuvėnų– Šiluvos (11 km) maršrutu.

Suaugusieji kviečiami keliauti drauge su kunigu Artūru Kazlausku maršrutu Lyduvėnai–Šiluva (16 km).

Šeimos, lydimos Kauno arkivyskupijos Šeimos centro bei klieriko Jono Urbo MIC, keliaus Maironio keliu, maršrutu Betygala– Dvarviečių k . (9 km).

Daugiau informacijos ir registracija: www.piligrimyste.lt

Jono Pauliaus II piligrimų centro informacija

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune