Jaunimo dviračių žygis su Rožiniu už mamas ir pasirengimas Pasaulio jaunimo dienoms (2023 05 06)
Paskelbta: 2023-05-09 16:41:28

Šeštadienį, gegužės 6 dieną, įvyko jau tradicija tapusi pavasario piligrimystė dviračiais „Mink už mamą!“

Lydimi kunigo Ramūno Norkaus, 35 piligrimai keliavo link Vilkijos, melsdamiesi Rožinį už savo mamas. Pirmąjį slėpinį meldėmės Kačerginės bažnyčioje; antrąjį – prie Zapyškio bažnyčios, trečiąjį – Vilkijos bažnyčioje, ketvirtąjį – Kulautuvos bažnyčioje, o penktąjį – prie Raudondvario kapinių, atmindami amžinybėn iškeliavusias mamas.

Esame labai dėkingi visiems drauge keliavusiems piligrimams, nepabijojusiems įveikti net 67 kilometrus, mus be galo svetingai priėmusiai Svetlanos ir Rolando šeimai, visiems mus šiltai pasitikusiems kunigams ir ypač kunigui Ramūnui už palydėjimą bei impulsus.

Sekmadienį, gegužės 7 dieną, Kauno arkivyskupijos jaunimas rinko aukas piligrimystei į Pasaulio jaunimo dienas, kurios  rugpjūčio 1–6 d. vyks Lisabonoje (Portugalija).

Kvietėme įsigyti dovaną mamai – tulpę ar „Tinginio“ gabalėlį, prisidedant auka prie šios jaunimo piligrimystės įgyvendinimo. Labai džiaugiamės ir esame labai dėkingi, kad pavyko surinkti net 438.50 eurų.

Jeigu norėtumėte prisidėti prie šios jaunimo piligrimystės auka (bet kokio dydžio!), galite ją pervesti šiais rekvizitais:

Gavėjas: Jono Pauliaus II piligrimai
Įmonės kodas: 303763908
Adresas: Kauno m. sav. Kauno m. Vilniaus g. 1/ M. Valančiaus g. 4.
Banko sąskaita: LT77 4010 0510 0338 1012, AB bankas „Luminor | DNB“.

Pervedant pinigus, mokėjimo paskirtyje reikia įrašyti „Auka bendruomenei – PJD“.

Esame labai jums dėkingi!

Daugiau informacijos apie Pasaulio jaunimo dienas žr. piligrimyste.lt čia >>

Jono Pauliaus II piligrimų centro informacija 

 

 

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune