Jaunimo centre – pokalbis su gydytoju rezidentu: kaip / kodėl daryti GẼRA? (2020 11 18)
Paskelbta: 2020-11-20 09:30:49

Kartu su karantinu į arkivyskupijos Jaunimo centrą sugrįžo iškalbingieji trečiadieniai, kuriuose susitinkame įdomiems bei nerežisuotiems pokalbiams. Mūsų svečiai pagalbos rankos nelaiko kišenėse, priešingai, yra atidūs ir daro GẼRA.

Lapkričio 18 d. ant Jaunimo centro fotelio prisėdo gydytojas rezidentas Andrius Kotkis. Viena aišku – jis privalo daryto GẼRA, nes davė Hipokrato priesaiką. Kita vertus, visi krikščionys privalo daryti GẼRA.

Andrius atvirai dalijosi: „Manyje yra toks keistas rūpestis žmonėmis. Ir jį nelengva suprasti. Jis tiesiog yra. Ir kai jau būna labai sunku pasirūpinti ne tik kitu, bet ir pačiu savimi, mane ramina žinojimas, kad ne ligos, ne skriaudikų, ne virusų ar kieno kito žodis bus paskutinis. Paskutinis bus Jėzaus žodis.“

Kito trečiadienio (lapkričio 25 d. 16 val.) viešnia – komunikacijos specialistė Kristina Lasienė, kuri neabejoja, kad Dangus benamius siunčia mums – kad treniruotume savo meilę.

Susitikimai vyksta internete, tereikia atsisiųsti ZOOM programėlę, patogiausia į kompiuterį.
LIVE transliacijos nuoroda bus skelbiama arkivyskupijos Jaunimo centro feisbuko paskyroje, trečiadienį, 15 val.

Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro informacija

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune