Spalio 19–27 d. Misijų savaitė Jurbarko Švč. Trejybės parapijoje. Tėvai redemptoristai miesto gyventojams: „Neatmeskite šio kvietimo.“
Paskelbta: 2024-10-11 16:14:15

Tėvai redemptoristai dalijasi žinia, jog visai netrukus, spalio 19-ąją, Misijų sekmadienio išvakarėse, jie drauge su Misijų komanda ir Jurbarko Švč. Trejybės parapija pradės čia Misijų savaitę.

Jurbarko parapijos Misijų savaitės (spalio 19–27 d.) programos tema – „Drąsos! Kelkis, jis tave šaukia“ (Mk 10, 49b).

„Parapijos misijos – tai laikas, kai galite kažką pakeisti savo santykyje su Dievu, galite kažką padaryti savo amžinybei. Kristaus vardu prašome kiekvienos šeimos, kiekvieno parapijiečio: neatmeskite šio kvietimo“, – sako tėvai redemptoristai.

Kartu su komanda jie ne tik viešės, melsis ir liudys parapijoje, bet ir susitiks su miesto gyventojais (savivaldybėje, viešojoje bibliotekoje, švietimo ir kitose įstaigose).

Daugiau informacijos apie šią Misijų savaitę –  ne tik išsamią programą, bet ir prašymą / maldą melstis už misijas Jurbarke – rasime redemptoristai.lt >> 

Ganytojo žodis

BROLIAI SESERYS, šiandien mūsų užduotis – nenusiminti, save dovanoti kitiems meilės būdu ir šitaip mūsų krašte įtvirtinti vienybę, solidarumą per save leidžiant Dievo Dvasiai įeiti į pasaulį, būti Jos kanalu. Dievas ieško tokių liudytojų, kurie gyventų tiesa ir dvasia ir Jo artumą dovanotų pasauliui.
Tegu ŠVENTOJI DVASIA kreipia, džiugina ir drąsina mūsų širdis skelbti Gerąją Naujieną.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Svečių namai

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune